Μελέτες - Αναλύσεις


Υποστήριξη Πτυχιακών και Διπλωματικών Εργασιών

Αναλαμβάνουμε την ποσοτική ανάλυση και στατιστική επεξεργασία δεδομένων της πτυχιακής ή διπλωματικής σας εργασίας. Τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε είναι SPSS, R και Minitab για την στατιστική ανάλυση και Matlab, Mathematica ή C/C++ για την υποστήριξη προγραμματιστικού κώδικα

Δεν αναλαμβάνουμε τη συγγραφή του συνόλου της εργασίας. Υποβολή αίτησης


Υποστήριξη ερευνητικών εργασιών

Ερευνητικές εργασίες
Ερευνητικές εργασίες

Η υποστήριξη αυτή αφορά έρευνες που κατευθύνονται προς δημοσίευση σε έγκριτα διεθνή περιοδικά. Απευθυνόμαστε σε ερευνητικά εργαστήρια δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, εταιρείες & μεμονωμένους ερευνητές - ιδιώτες. Οι τομείς που καλύπτουμε είναι Στατιστική, Νευροεπιστήμες, Ψυχολογία, Νευρολογία, Ψυχιατρική, Τηλεπικοινωνίες, Βιοπληροφορική, Οικονομία, Marketing και Πωλήσεις.Συμμετέχουμε με τη συμβολή του εργαστηρίου μας Research-Synelixis Lab στη δημοσίευση της έρευνας σας εφόσον το επιθυμείτε. Για τις συμμετοχές μας δείτε περισσότερα .    


Επίβλεψη Διατριβής

Επίβλεψη διατριβής
Επίβλεψη διατριβής

Για την περάτωση του έργου της Διατριβής σας ορίζουμε τακτικές εβδομαδιαίες συναντήσεις παρακολούθησης του έργου προετοιμάζοντας σας  κατάλληλα  για την άρτια υποστήριξη και διεκπεραίωση. 

Για την υποστήριξή σας αναλαμβάνουμε την ποσοτική ανάλυση δεδομένων ή τον αλγόριθμο-προγραμματιστικό κώδικα, την αξιολόγηση της ανασκόπησης της βιβλιογραφίας και τη μεθοδολογία έρευνας. Υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος εδώ.


Υποβολή Αιτήματος

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Για την άμεση επεξεργασία του αιτήματος σας παρακαλούμε συμπληρώστε όσα περισσότερα πεδία είναι εφικτό. Άμεσα θα λάβετε απάντηση αν μπορούμε να σας υποστηρίξουμε και μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για συνάντηση ή τηλεσυνάντηση επεξεργασίας του θέματος σας.