Μελέτες - Αναλύσεις

Οι μελέτες και αναλύσεις υποστηρίζονται από το τμήμα Research.Synelixis Lab. 

Υποστηρίζουμε υπεύθυνα

Πτυχιακές, Διπλωματικές και Διατριβές στην ανάλυση, επεξεργασία δεδομένων και υλοποίηση αλγορίθμου. Ειδικότερα για τις διατριβές παρέχουμε εκτός των παραπάνω, συμβουλευτική και παρακολούθηση του έργου με τακτικές συναντήσεις. 

Ερευνητικά έργα από εργαστήρια, ερευνητικά ή ακαδημαϊκά τμήματα με ή χωρίς σύμπραξη έργου με στόχο την προβολή των αποτελεσμάτων σε συνέδρια ή έγκριτα επιστημονικά περιοδικά. Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ

Δεν γράφουμε εξολοκλήρου εργασίες φοιτητικές ή διπλωματικές


Ειδικότερα.

Υποστήριξη Πτυχιακών και Διπλωματικών Εργασιών

Ανάλυση Δεδομένων
Ανάλυση Δεδομένων

Στα πλαίσια της βέλτιστης συνεργασίας μαζί σας, σας παρέχουμε γραπτή εγγύηση του αποτελέσματος και της εμπρόθεσμης ημερομηνίας του έργου. Ως εκ τούτου καλείσθε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ώστε να σας ενημερώσουμε άμεσα αν δυνάμεθα να αναλάβουμε το έργο εφόσον Ι) έχουμε την επάρκεια του γνωστικού αντικειμένου, ΙΙ) ο απαιτητός χρόνος παράδοσης είναι εφικτός από μέρους μας.

Κατόπιν συμφωνίας καταβάλετε ως προκαταβολή το 50% του συμφωνημένου ποσού και το υπόλοιπο στην παράδοση του έργου.


Υποστήριξη ερευνητικών εργασιών

Ερευνητικές εργασίες
Ερευνητικές εργασίες

Η υποστήριξη αυτή αφορά έρευνες που κατευθύνονται προς δημοσίευση σε έγκριτα διεθνή περιοδικά. Απευθυνόμαστε σε ερευνητικά εργαστήρια δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, εταιρείες & μεμονωμένους ερευνητές - ιδιώτες. Οι τομείς που καλύπτουμε είναι Στατιστική, Νευροεπιστήμες, Ψυχολογία, Νευρολογία, Ψυχιατρική, Τηλεπικοινωνίες, Βιοπληροφορική, Οικονομία, Marketing και Πωλήσεις.Συμμετέχουμε με τη συμβολή του εργαστηρίου μας Research-Synelixis Lab στη δημοσίευση της έρευνας σας εφόσον το επιθυμείτε. Για τις συμμετοχές μας δείτε περισσότερα εδώ .    


Επίβλεψη Διατριβής

Επίβλεψη διατριβής
Επίβλεψη διατριβής

Για την περάτωση του έργου της Διατριβής σας ορίζουμε τακτικές εβδομαδιαίες συναντήσεις παρακολούθησης του έργου προετοιμάζοντας σας  κατάλληλα  για την άρτια υποστήριξη και διεκπεραίωση. Διαθέσιμα έργα και δείγματα της δουλειάς μας εφόσον το ζητήσετε.

Για την υποστήριξή σας αναλαμβάνουμε την ποσοτική ανάλυση δεδομένων ή τον αλγόριθμο-προγραμματιστικό κώδικα, την αξιολόγηση της ανασκόπησης της βιβλιογραφίας και τη μεθοδολογία έρευνας. Υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος εδώ.


Υποβολή Αιτήματος

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Για την άμεση επεξεργασία του αιτήματος σας παρακαλούμε συμπληρώστε όσα περισσότερα πεδία είναι εφικτό. Άμεσα θα λάβετε απάντηση αν μπορούμε να σας υποστηρίξουμε και μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για συνάντηση ή τηλεσυνάντηση επεξεργασίας του θέματος σας.