S Y N E L I X I S


Το επιστημονικό συμβούλιο

Ακαδημαϊκοί Σύμβουλοι:

Γεωργαντζή Ελένη, egeorgantzi.synelixis@gmail.com 

Πανδιά Ελεάνα, epandia.synelixis@gmail.com 

Σαρρηγεωργίου Ιωάννης, gsarrigeorgiou.synelixis@gmail.com

Σκλάβος Σωκράτης,  info@synelixis.net


Το διοικητικό & υποστηρικτικό προσωπικό

Δρ. Σκλάβος Σωκράτης, Διεύθυνση Σπουδών & Έρευνας
Διαμαντοπούλου Σαπφώ, Υπεύθυνη προγραμμάτων & επιμέλειας
Σκλάβου Πηνελόπη, Τεχνική υποστήριξη 
Κόνδυλα Κέλλυ, Υπεύθυνη οργάνωσης &  επικοινωνίας


ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ SYNELIXIS
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ SYNELIXIS

Θέσεις εργασίας Διδακτικού-Ερευνητικού Προσωπικού

Ζητούνται καθηγητές ειδικότητας:
Στατιστικής, απαραίτητες γνώσεις θεωρητικής εκτιμητικής και κατασκευής ελεγχοσυναρτήσεων. Χημείας, με έμφαση στην Ιατρική Χημεία, Βιοχημεία. Πληροφορικής, με έμφαση σε γλώσσες προγραμματισμού C, C++, SQL, JAVA, και Ψυχολογίας.
Απαραίτητη προϋπόθεση Μεταπτυχιακός Τίτλος στο γνωστικό αντικείμενο ενδιαφέροντος. Πρόσθετο προσόν Διδακτορικός Τίτλος σπουδών.


Ζητείται απόφοιτος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου για τη διδασκαλία συναφών αντικειμένων.
Απαραίτητος Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών. 

Ζητείται καθηγητής για μαθήματα Ψυχολογίας με προπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Επιθυμητός Μεταπτυχιακός Τίτλος στο γνωστικό αντικείμενο ενδιαφέροντος. Πρόσθετο προσόν: Διδακτορικός Τίτλος σπουδών. 


Η ιστορία μας

SYNELIXIS
SYNELIXIS
Η SYNELIXIS αποτελεί εξέλιξη του NeuroBioAnalysis Lab το οποίο ίδρυσε το 2008 ο καθηγητής-ερευνητής του εργαστηρίου Φυσιολογίας & Κλινικής Νευροφυσιολογίας του ΕΚΠΑ Σωκράτης Σκλάβος. Το εργαστήριο αρχικά στεγάσθηκε στην περιοχή Αμπελοκήπων πλησίον της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και παρείχε υπηρεσίες έρευνας στις Ιατροβιολογικές επιστήμες σε συνεργασία με ΑΕΙ και Εργαστήρια Νοσηλευτικών μονάδων της χώρας μας καθώς επίσης και υπηρεσίες ανάλυσης δεδομένων για εργαστήρια τμημάτων ΑΕΙ αλλά και ιδιώτες. Το 2013 το εργαστήριο αποκτά ιδιόκτητο χώρο (Λευκτρών 2-4 & Μιχαλακοπούλου) και μετονομάζεται σε Research SYNELIXIS συνδυάζοντας επιπρόσθετα παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Ακολούθως το 2017 επεκτείνεται στο κέντρο Αθηνών (Χαριλάου Τρικούπη 45) για την αυξημένη κάλυψη του κύκλου εργασιών. Το 2020 σε συνεργασία με την Integral SYNELIXIS συνεχίζουμε την παροχή υπηρεσιών μας στον τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης καλύπτοντας τομείς παιδείας, έρευνας & ανάδειξη καινοτομίας.  

Κοινωνική ευθύνη

SYNELIXIS
SYNELIXIS

Η SYNELIXIS ως κοινοπραξία εταιρειών Research SYNELIXIS και Integral SYNELIXIS αποτελεί επίσημο & αναγνωρισμένο μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Στον τομέα της έρευνας αποτελεί μέλος της International Brain Research Organisation (IBRO) και Society for Neuroscience (SfN).

Στον τομέα κοινωνικής ευθύνης είμαστε χορηγοί σε καινοτόμες δράσεις και παρουσιάσεις (Αστεροσκοπείο Αθηνών, Μέγαρο Μουσικής, Ίδρυμα Νιάρχος) και προστασίας της φύσης (Κέντρο περίθαλψης αγρίων ζώων και πτηνών Αίγινας).


Οι Εγκαταστάσεις μας

Οι αίθουσες μας είναι πλήρως εξοπλισμένες με εποπτικά μέσα για τη δια ζώσης και εξ' αποστάσεως online διδασκαλία. 

Στα πλαίσια των κανόνων υγιεινής οι αίθουσες μας αερίζονται πλήρως και ο χώρος τελεί καθημερινής φροντίδας καθαριότητας και εβδομαδιαίας απολύμανσης με καθαριστή ατμού στους 100 οC.   

Σε πολύ μικρή απόσταση από τις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να βρείτε γνωστούς εκδοτικούς οίκους βιβλίων αλλά και να χαλαρώσετε σε ένα από τα διάσπαρτα wine, cafe bars, χώρους τέχνης και εστιατόρια γευσιγνωσίας.  


SYNELIXIS ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
SYNELIXIS ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Πρόγραμμα ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται για κατόχους αποκλειστικά μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ή υποψήφιους/ες διδάκτορες που θα ήθελαν να αναπτύξουν και να προωθήσουν την ερευνητική ή διδακτική τους ιδέα.   Παρακαλούμε όπως υποβάλλετε (βλ. παρακάτω) αρχικά την ιδέα σας η οποία θα αξιολογηθεί από την αρμόδια ομάδα καθηγητών.


Υποβολή Βιογραφικού για μία από τις παραπάνω θέσεις εργασίας


ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 45 | 10681 ΑΘΗΝΑ | Τ. 210 7780514 - 6907495403 | Ε. info@synelixis.net