S Y N E L I X I S Research & Integral


Ακαδημαϊκό Συμβούλιο

>Γεωργαντζή Ελένη, MSc. Χημικός
>Πανδιά Ελεάνα, MSc Ψυχολογίας, c. PhD Ψυχολογίας των Μέσων
>Σαρρηγεωργίου Ιωάννης MSc, c. PhD. Βιολόγος 
>Σωκράτης Σκλάβος, MSc., PhD. Μαθηματικός - Νευροεπιστήμων

Διοικητικό & Τεχνικό προσωπικό

>Διεύθυνση Σπουδών & Έρευνας. Δρ. Σκλάβος Σωκράτης
>Οργάνωση & Επικοινωνία. Διαμαντοπούλου Σαπφώ, Κόνδυλα Κέλλυ
>Λογιστήριο. Καλύβας Ηλίας
>Τεχνική υποστήριξη. Σκλάβου Πηνελόπη 


ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ SYNELIXIS
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ SYNELIXIS

Θέσεις εργασίας Διδακτικού-Ερευνητικού Προσωπικού

Γνωστικά αντικείμενα: Χημεία (με έμφαση στην Ιατρική Χημεία, Βιοχημεία, Οργανική & Ανόργανη). Μαθηματικά, εφαρμοσμένα & θεωρητικά. Πληροφορική (με έμφαση σε γλώσσες προγραμματισμού C, C++, SQL, JAVA) και Οικονομία. Απαραίτητα προσόντα: Μεταπτυχιακός Τίτλος στο γνωστικό αντικείμενο ενδιαφέροντος, εξοικείωση με συστήματα τηλεκπαίδευσης και φορητός Η/Υ. H SYNELIXIS εφαρμόζει το πρόγραμμα ισότητας των δύο φύλων. 


Η ιστορία μας

SYNELIXIS
SYNELIXIS

2004. Έναρξη δραστηριότητας ατομικής επιχείρησης (Σκλάβος Σωκράτης) παροχής φροντιστηριακών μαθημάτων για τα Α.Ε.Ι.
2008. Ίδρυση του εργαστηρίου NeuroBioAnalysis παροχής υπηρεσιών έρευνας και ανάλυσης δεδομένων. Έναρξη ερευνητικής συνεργασίας με την Ιατρική Σχολή Αθηνών και εργαστήρια Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων.
2013. Παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης, έρευνας και ανάλυσης δεδομένων για ΑΕΙ σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή Αμπελοκήπων-Γουδί.
2017. Ίδρυση της Research Synelixis επίσημο μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Συγχώνευση εργαστηρίου NeuroBioAnalysis και νέες εγκαταστάσεις στο κέντρο Αθηνών (Χαρ. Τρικούπη 45). Έναρξη ερευνητικής συνεργασίας με το Παν. Πειραιώς.
2020. Ίδρυση της Integral Synelixis ΟΕ και δημιουργία κοινοπραξίας με Research Synelixis. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή Αμπελοκήπων-Γουδί μετατρέπονται σε σύγχρονο ερευνητικό εργαστήριο.
2021. Το Σεπτέμβριο υπερβαίνουμε την 1η χιλιάδα πτυχιούχων ΑΕΙ στην εκπαίδευση.

2022. Αύξηση των επιτυχιών μας (15) στις κατατακτήριες εξετάσεις Δεκεμβρίου 2021 με 2 πρωτιές (Ιατρική ΕΚΠΑ & Ψυχολογία Π. Κρήτης)  


Χορηγίες & Κοινωνική ευθύνη

SYNELIXIS
SYNELIXIS

Η SYNELIXIS ως κοινοπραξία εταιρειών Research SYNELIXIS και Integral SYNELIXIS αποτελεί επίσημο & αναγνωρισμένο μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Στον τομέα της έρευνας αποτελεί μέλος της International Brain Research Organisation (IBRO) και Society for Neuroscience (SfN).
Στον τομέα Καινοτομίας είμαστε Χάλκινοι χορηγοί της ομάδας PromRacing του ΕΜΠ. Στον τομέα Kοινωνικής Eυθύνης & Περιβάλλοντος είμαστε χορηγοί σε καινοτόμες δράσεις και παρουσιάσεις (Αστεροσκοπείο Αθηνών, Μέγαρο Μουσικής, Ίδρυμα Νιάρχος) και προστασίας της φύσης (Κέντρο περίθαλψης αγρίων ζώων και πτηνών Αίγινας). 


Οι Εγκαταστάσεις μας

Οι αίθουσες μας είναι πλήρως εξοπλισμένες με εποπτικά μέσα για τη δια ζώσης και εξ' αποστάσεως online διδασκαλία. Στα πλαίσια των κανόνων υγιεινής οι αίθουσες διδασκαλίας διαθέτουν παράθυρα και βλέπουν σε ανοικτό χώρο και όλοι οι χώροι και επιφάνειες τελούν καθημερινής καθαριότητας και απολύμανσης με καθαριστή ατμού και αλκοολούχου διαλύματος. Θα μας βρείτε στο κέντρο της Αθήνας σε πολύ μικρή απόσταση από το σταθμό μετρό Πανεπιστημίου. Γύρω από τις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να βρείτε γνωστούς εκδοτικούς οίκους βιβλίων,  wine & coffee bars, χώρους τέχνης και εστιατόρια γευσιγνωσίας.    


SYNELIXIS ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
SYNELIXIS ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Πρόγραμμα ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται για κατόχους αποκλειστικά μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ή υποψήφιους/ες διδάκτορες που θα ήθελαν να αναπτύξουν και να προωθήσουν την ερευνητική ή διδακτική τους ιδέα. Παρακαλούμε όπως υποβάλετε (βλ. παρακάτω) αρχικά την ιδέα σας η οποία θα αξιολογηθεί από την αρμόδια ομάδα διδακτικού προσωπικού.


Διακρίσεις

Το Εκπαιδευτικό μας κέντρο πέτυχε σημαντική διάκριση στο διαγωνισμό ΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ καταλαμβάνοντας την 1η θέση ετών 2021 και 2019.
Συνεχίζουμε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες και το 2022 με την αρωγή του καθηγητικού και διοικητικού μας προσωπικού.


Υποβολή Βιογραφικού για μία από τις παραπάνω θέσεις εργασίας