Να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις. Λ. Μπουσκάλια

ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 45 | 10681 ΑΘΗΝΑ

Τ. 2107780514 | info@synelixis.net

Research & Integral

Διεύθυνση Σπουδών & Έρευνας: Δρ. Σωκράτης Σκλάβος

Οργάνωση & Λειτουργία. Κέλλυ Κόνδυλα

Επικοινωνία, Ζαχαρίας Σκλάβος

Ανάλυση Δεδομένων, Ιάκωβος Σκλάβος

Τμ. Οικονομικών & Λογιστηρίου, Ηλίας Καλύβας

Ακαδημαϊκό ΣυμβούλιοΓεωργαντζή Ελένη, Νικολακοπούλου Μαρία, Πανδιά Ελεάνα, Ραψομανίκης Νικόλαος-Αριστοτέλης & Σαρρηγεωργίου Ιωάννης.


Research Synelixis

Επωνυμία Εταιρείας: Σκλάβος Σωκράτης 

Διακριτικός Τίτλος: Research Synelixis

Νομική Μορφή: Ατομική Εταιρεία

Έδρα: Λευκτρών 2-4, 11527 Αθήνα

Αριθμός ΓEMH: 144352003000

Εταιρική Ιστοσελίδα: synelixis.net 

Integral Synelixis

Επωνυμία Εταιρείας: Σκλάβος Συνελικτική Ο.Ε.

Διακριτικός Τίτλος: I - Synelixis

Νομική Μορφή: Ομόρρυθμος Εταιρεία

Έδρα: Χαριλάου Τρικούπη 45, 10681 Αθήνα

Αριθμός ΓEMH: 157558503000

Εταιρική Ιστοσελίδα: synelixis.net ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ SYNELIXIS
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ SYNELIXIS

Αν ενδιαφέρεσθε για συνεργασία ως διδακτικό προσωπικό, παρακαλούμε υποβάλετε αναλυτικό βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή ώστε να διασφαλίζονται : 1] Πτυχίο και Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών από Δημόσιο & Κρατικό Α.Ε.Ι. Ο/η ενδιαφερόμενος/η να είναι υποψήφιος/α Διδάκτωρ ή κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος σε συναφή τομέα σε Δημόσιο & Κρατικό Α.Ε.Ι. 2] Ο/η υποψήφιος/α να διαθέτει φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και να έχει ψηφιακές δεξιότητες για την διδασκαλία online μαθημάτων όποτε απαιτηθεί, 3]Ο/η υποψήφιος/α να δύναται την παράδοση διδασκαλίας δια ζώσης στις εγκαταστάσεις μας. 


Η ιστορία μας

2004. Επαναπατρισμός μετά από 3ετή ερευνητική-καθηγητική θητεία στο Η.ΒΈναρξη δραστηριότητας ατομικής εταιρείας (Σκλάβος Σωκράτης, διακριτικός τίτλος Research Synelixis) παροχής φροντιστηριακών μαθημάτων για τα Α.Ε.Ι. Έναρξη ερευνητικής συνεργασίας με Ιατρική Σχολή Παν. Πατρών και Ινστιτούτο RIKEN Ιαπωνίας.

2007. Λήξη συνεργασίας με Παν. Πατρών και έναρξη ερευνητικής συνεργασίας με Εργαστήριο Νευροφυσιολογίας & Κλινικής Φυσιολογίας του Παν. Αθηνών (Ιατρική Σχολή).   

2008. Ίδρυση του εργαστηρίου NeuroBioAnalysis παροχής υπηρεσιών έρευνας και ανάλυσης δεδομένων. παράλληλα με την παροχή φροντιστηριακής υποστήριξης μαθημάτων για τα Α.Ε.Ι.

2010. Διορισμός ως καθηγητής ΠΔ 407/80 στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Λήξη σύμβασης έτος 2013. 

2013. Αγορά  εγκαταστάσεων στην περιοχή Αμπελοκήπων-Γουδί για την παροχή των υπηρεσιών της Research Synelixis & NeuroBioAnalysis Lab.

2017. Ένταξη ως επίσημο μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος της Σκλάβος Σωκράτης Α.Ε. Συγχώνευση εργαστηρίου NeuroBioAnalysis και νέες εγκαταστάσεις στο κέντρο Αθηνών (Χαρ. Τρικούπη 45). Έναρξη ερευνητικής συνεργασίας με το Παν. Πειραιώς και το Univ. Sarjan (Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα).

2020. Ίδρυση της Σκλάβος Συνελικτική ΟΕ (διακριτικός τίτλος Integral Synelixis). Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή Αμπελοκήπων-Γουδί μετατρέπονται σε σύγχρονο ερευνητικό εργαστήριο.

2021. Το μήνα Σεπτέμβριο σπάμε το φράγμα της 1ης χιλιάδας πτυχιούχων μας. 

2022. Χορηγούμε καθηγητική υποτροφία στον επιτυχόν μας με 1η θέση κατάταξης στις κατατακτήριες εξετάσεις Ιατρικής ΕΚΠΑ. Γινόμαστε χάλκινοι χορηγοί στην ομάδα PromRacing του ΕΜΠ στηρίζοντας έμπρακτα τους νέους επιστήμονες και το μέλλον των φοιτητών μας. 


Χορηγίες & Κοινωνική ευθύνη

SYNELIXIS
SYNELIXIS

Η SYNELIXIS ως κοινοπραξία εταιρειών Research SYNELIXIS και Integral SYNELIXIS αποτελεί επίσημο & αναγνωρισμένο μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Στον τομέα της έρευνας αποτελεί μέλος της International Brain Research Organisation (IBRO) και Society for Neuroscience (SfN).

Στον τομέα Καινοτομίας είμαστε Χάλκινοι χορηγοί της ομάδας PromRacing του ΕΜΠ. Στον τομέα Kοινωνικής Eυθύνης & Περιβάλλοντος είμαστε χορηγοί σε καινοτόμες δράσεις και παρουσιάσεις (Αστεροσκοπείο Αθηνών, Μέγαρο Μουσικής, Ίδρυμα Νιάρχος) και προστασίας της φύσης (Κέντρο περίθαλψης αγρίων ζώων και πτηνών Αίγινας). 


Οι Εγκαταστάσεις μας

Οι αίθουσες μας είναι πλήρως εξοπλισμένες με εποπτικά μέσα για τη δια ζώσης και εξ' αποστάσεως online διδασκαλία. Στα πλαίσια των κανόνων υγιεινής οι αίθουσες διδασκαλίας διαθέτουν παράθυρα και βλέπουν σε ανοικτό χώρο και όλοι οι χώροι και επιφάνειες τελούν καθημερινής καθαριότητας και απολύμανσης με καθαριστή ατμού και αλκοολούχου διαλύματος. Θα μας βρείτε στο κέντρο της Αθήνας σε πολύ μικρή απόσταση από το σταθμό μετρό Πανεπιστημίου. Γύρω από τις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να βρείτε γνωστούς εκδοτικούς οίκους βιβλίων,  wine & coffee bars, χώρους τέχνης και εστιατόρια γευσιγνωσίας.    


Οι αρχές μας
Οι αρχές μας

Οι αρχές μας

Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε την αλληλεπιδραστική δια ζώσης διδασκαλία χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από οθόνες και κάμερες. Επενδύουμε σε λειτουργικές εγκαταστάσεις 120τμ με σχολαστική καθημερινή καθαριότητα και διαφύλαξη της υγιεινής εκπαιδευομένων και προσωπικού διοικητικού και διδακτικού. Το καθηγητικό προσωπικό αξιολογείται συνεχώς από τη διεύθυνση σπουδών και όλοι μαζί στηρίζουμε τον ενισχυτικό χαρακτήρα της δημόσιας αναγνωρισμένης εκπαίδευσης. 1587 απόφοιτοι/ες προπτυχιακών, μεταπτυχιακών, διδακτορικών προγραμμάτων και επιτυχόντες/ούσες σε κατατακτήριες εξετάσεις και συνεχίζουμε....Στον τομέα της έρευνας συμμετέχουμε από κοινού σε ερευνητικά προγράμματα με τα ΑΕΙ και αξιολογούμαστε από διεθνείς ερευνητικούς οργανισμούς. 


Διακρίσεις

Το Εκπαιδευτικό μας κέντρο πέτυχε σημαντική διάκριση στο διαγωνισμό ΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ καταλαμβάνοντας την 1η θέση ετών 2021 και 2019.

Συνεχίζουμε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες και το 2022 με την αρωγή του καθηγητικού και διοικητικού μας προσωπικού.


Υποβολή Βιογραφικού 


Θετικές κριτικές που μας κάνατε και κατόπιν η Google τις διέγραψε. Η ανάκτηση έγινε από τον ιστότοπο της Nicelocal.gr προς επαλήθευση.