SYNELIXIS

Το διοικητικό συμβούλιο

Διεύθυνση Σπουδών & Επιστημονικός Υπεύθυνος: Δρ. Σωκράτης Σκλάβος

Ακαδημαϊκοί Σύμβουλοι: Γεωργαντζή Ελένη, Πανδιά Ελεάνα

Προϊσταμένη Διοικητικού Προσωπικού: Σουρελή Αφροδίτη


Η ιστορία μας

SYNELIXIS
SYNELIXIS
Η SYNELIXIS αποτελεί εξέλιξη του εργαστηρίου NeuroBioAnalysis Lab το οποίο ιδρύθηκε το 2008 και στεγάσθηκε στην περιοχή Αμπελοκήπων πλησίον της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Η αρχική δραστηριότητα ήταν η παροχή υπηρεσιών έρευνας στις iατροβιολογικές επιστήμες σε συνεργασία με ΑΕΙ της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού και η ανάλυση δεδομένων για εργαστήρια τμημάτων ΑΕΙ αλλά και ιδιώτες.
Στο διάστημα 2005 - 2017 ο ιδρυτής του εργαστηρίου Δρ. Σωκράτης Σκλάβος διετέλεσε μέλος της ερευνητικής ομάδας Φυσιολογίας & Κλινικής Νευροφυσιολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπρόσθετα τα έτη 2009-2012 διετέλεσε καθηγητής ΠΔ 407/80 διδάσκοντας Φυσιολογία και Νευροεπιστήμες στα τμήματα Ιατρικής, Νοσηλευτικής & Μ.Ι.Θ.Ε.

Το παρόν

SYNELIXIS
SYNELIXIS

Λόγω της επιθυμίας για αδιάλειπτη παροχή πρότυπων υπηρεσιών διδασκαλίας πανεπιστημιακών μαθημάτων αποχώρησε από τον εκπαιδευτικό όμιλο στον οποίο υπήρξε θεμελιωτής και υπεύθυνος του ακαδημαϊκού τμήματος μετά από 12 συνεχόμενα έτη συνεργασίας. Κατόπιν αυτής της απόφασης, οργάνωσε στο κέντρο Αθήνας (Χαριλάου Τρικούπη 45) έναν πρότυπο χώρο 120τμ αποτελούμενο από 4 αίθουσες διδασκαλίας, skype room, βιβλιοθήκη και άνετο χώρο αναμονής. Αποτελεί επίσημο & αναγνωρισμένο μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Η συνεχής άνοδος του κύκλου εργασιών μας ως αποτέλεσμα της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που παρέχουμε μας δίνει τη δυνατότητα να ανοίγουμε νέες θέσεις εργασίας. Για να συνεχίσουμε ωστόσο να είμαστε συνεπείς στο παρεχόμενο έργο μας θέτουμε αυστηρές προδιαγραφές σε ότι αφορά τα προσόντα των συνεργατών μας.

Αναζητήστε τις θέσεις εργασίας και τις προδιαγραφές στο τέλος της σελίδας αυτής.

SYNELIXIS ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
SYNELIXIS ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Πρόγραμμα ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται για κατόχους αποκλειστικά μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ή υποψήφιους/ες διδάκτορες που θα ήθελαν να αναπτύξουν και να προωθήσουν την ερευνητική ή διδακτική τους ιδέα.   Παρακαλούμε όπως υποβάλλεται (βλ. παρακάτω) αρχικά την ιδέα σας η οποία θα αξιολογηθεί από την αρμόδια ομάδα καθηγητών.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Θέσεις εργασίας Διδακτικού-Ερευνητικού Προσωπικού

Ζητούνται καθηγητές ειδικότητας:
Μαθηματικών, Στατιστικής, Οικονομίας, Λογιστικής, Φυσικής, Χημείας, Πληροφορικής.
Απαραίτητη προϋπόθεση Μεταπτυχιακός τίτλος στο γνωστικό αντικείμενο ενδιαφέροντος. Πρόσθετο προσόν Διδακτορικός τίτλος σπουδών.
Προωθήστε το βιογραφικό σας με συνοδευτική επιστολή απαραίτητα και γίνετε μέλος της ερευνητικής - διδακτικής μας ομάδας.
ΘΕΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΘΕΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Θέση εργασίας διοικητικού προσωπικού

Η υποψήφια οφείλει να είναι κάτοχος πτυχίου ΑΕΙ/ΑΤΕΙ με τουλάχιστον 3ετή προϋπηρεσία σε υπηρεσίες εκπαίδευσης ή τεχνολογίας. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε επιστήμες marketing ή management ή Δημόσιας Διοίκησης θα αποτελέσει πρόσθετο προσόν. Απαιτείται άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας, άριστη γνώση του Microsoft Office, άριστος γραπτός και προφορικός λόγος και ευχέρεια στην αναζήτηση δεδομένων μέσα από τον κυβερνοχώρο. Η γνώση σχεδιαστικού πακέτου θα αποτελέσει επιπρόσθετο προσόν. Επίσης απαιτείται άριστη εξοικείωση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να χαρακτηρίζεται από οργάνωση, υπευθυνότητα και ικανότητα διαχείρισης κρίσεων σε περιόδους υψηλής πίεσης. Η θέση είναι πλήρους απασχόλησης και οι υποψήφιες θα πρέπει να έχουν διαθεσιμότητα το Σάββατο όποτε αυτό απαιτείται.

Υποβολή Βιογραφικού για μία από τις παραπάνω θέσεις εργασίας

synelixis research, πανεπιστημιακα φροντιστηρια πειραια, πανεπιστημιακό φροντιστήριο, φοιτητικό φροντιστήριο, φροντιστηρια πανεπιστημιακων μαθηματων, φροντιστηρια πανεπιστημιου, φροντιστηριο φοιτητων, φροντιστηριο για τει, φοιτητικά μαθήματα