S Y N E L I X I S Research & Integral


Ακαδημαϊκό Συμβούλιο

Δρ. Σωκράτης Σκλάβος, MSc., PhD, Μαθηματικός - Νευροεπιστήμων
Γεωργαντζή Ελένη, MSc. Χημικός.
Πανδιά Ελεάνα, MSc, c. PhD Ψυχολόγος
Σαρρηγεωργίου Ιωάννης MSc, c. PhD, Βιολόγος

Διοικητικό & τεχνικό προσωπικό

Διεύθυνση Σπουδών & Έρευνας. Δρ. Σκλάβος Σωκράτης
Οργάνωση & Επικοινωνία. Διαμαντοπούλου Σαπφώ, Κόνδυλα Κέλλυ
Λογιστήριο. Καλύβας Ηλίας
Τεχνική υποστήριξη. Σκλάβου Πηνελόπη 


ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ SYNELIXIS
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ SYNELIXIS

Θέσεις εργασίας Διδακτικού-Ερευνητικού Προσωπικού

Ζητούνται καθηγητές ειδικότητας:
Μαθηματικών (εφαρμοσμένων & θεωρητικών), Χημείας (με έμφαση στην Ιατρική Χημεία, Βιοχημεία), Πληροφορικής (με έμφαση σε γλώσσες προγραμματισμού C, C++, SQL, JAVA).
Απαραίτητη προϋπόθεση Μεταπτυχιακός Τίτλος στο γνωστικό αντικείμενο ενδιαφέροντος. Πρόσθετο προσόν Διδακτορικός Τίτλος σπουδών.

Η ιστορία μας

SYNELIXIS
SYNELIXIS

Η SYNELIXIS αποτελεί εξέλιξη του NeuroBioAnalysis Lab το οποίο ίδρυσε το 2008 ο καθηγητής-ερευνητής του εργαστηρίου Φυσιολογίας & Κλινικής Νευροφυσιολογίας του ΕΚΠΑ Σωκράτης Σκλάβος. Το εργαστήριο αρχικά στεγάσθηκε στην περιοχή Αμπελοκήπων πλησίον της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και παρείχε υπηρεσίες έρευνας στις Ιατροβιολογικές επιστήμες σε συνεργασία με ΑΕΙ και Εργαστήρια Νοσηλευτικών μονάδων της χώρας μας καθώς επίσης και υπηρεσίες ανάλυσης δεδομένων για εργαστήρια τμημάτων ΑΕΙ αλλά και ιδιώτες. Το 2013 το εργαστήριο αποκτά ιδιόκτητο χώρο (Λευκτρών 2-4 & Μιχαλακοπούλου) και μετονομάζεται σε Research SYNELIXIS συνδυάζοντας επιπρόσθετα παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Ακολούθως το 2017 επεκτείνεται στο κέντρο Αθηνών (Χαριλάου Τρικούπη 45) για την αυξημένη κάλυψη του κύκλου εργασιών. Το 2020 σε συνεργασία με την Integral SYNELIXIS συνεχίζουμε την παροχή υπηρεσιών μας στον τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης καλύπτοντας τομείς Εκπαίδευσης, Έρευνας - Ανάλυσης Δεδομένων & Υποστήριξη Καινοτομίας.  


Χορηγίες & Κοινωνική ευθύνη

SYNELIXIS
SYNELIXIS

Η SYNELIXIS ως κοινοπραξία εταιρειών Research SYNELIXIS και Integral SYNELIXIS αποτελεί επίσημο & αναγνωρισμένο μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Στον τομέα της έρευνας αποτελεί μέλος της International Brain Research Organisation (IBRO) και Society for Neuroscience (SfN).
Στον τομέα Καινοτομίας είμαστε Χάλκινοι χορηγοί της ομάδας PromRacing του ΕΜΠ. Στον τομέα Kοινωνικής Eυθύνης & Περιβάλλοντος είμαστε χορηγοί σε καινοτόμες δράσεις και παρουσιάσεις (Αστεροσκοπείο Αθηνών, Μέγαρο Μουσικής, Ίδρυμα Νιάρχος) και προστασίας της φύσης (Κέντρο περίθαλψης αγρίων ζώων και πτηνών Αίγινας). 


Οι Εγκαταστάσεις μας

Οι αίθουσες μας είναι πλήρως εξοπλισμένες με εποπτικά μέσα για τη δια ζώσης και εξ' αποστάσεως online διδασκαλία. Στα πλαίσια των κανόνων υγιεινής οι αίθουσες διδασκαλίας διαθέτουν παράθυρα και βλέπουν σε ανοικτό χώρο και όλοι οι χώροι και επιφάνειες τελούν καθημερινής καθαριότητας και απολύμανσης με καθαριστή ατμού και αλκοολούχου διαλύματος. Θα μας βρείτε στο κέντρο της Αθήνας σε πολύ μικρή απόσταση από το σταθμό μετρό Πανεπιστημίου. Γύρω από τις εγκαταστάσεις μας μπορείτε να βρείτε γνωστούς εκδοτικούς οίκους βιβλίων,  wine & coffee bars, χώρους τέχνης και εστιατόρια γευσιγνωσίας.    


SYNELIXIS ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
SYNELIXIS ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Πρόγραμμα ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται για κατόχους αποκλειστικά μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ή υποψήφιους/ες διδάκτορες που θα ήθελαν να αναπτύξουν και να προωθήσουν την ερευνητική ή διδακτική τους ιδέα.   Παρακαλούμε όπως υποβάλλετε (βλ. παρακάτω) αρχικά την ιδέα σας η οποία θα αξιολογηθεί από την αρμόδια ομάδα καθηγητών.


Διακρίσεις

Το Εκπαιδευτικό μας κέντρο πέτυχε σημαντική διάκριση στο διαγωνισμό ΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ καταλαμβάνοντας την 1η θέση ετών 2021 και 2019.
Συνεχίζουμε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες και το 2022 με την αρωγή του καθηγητικού και διοικητικού μας προσωπικού.


Υποβολή Βιογραφικού για μία από τις παραπάνω θέσεις εργασίας


ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 45 | 10681 ΑΘΗΝΑ | Τ. 210 7780514 - 6907495403 | Ε. info@synelixis.net