Κατατακτήριες Εξετάσεις Ιατρικής

Έναρξη προετοιμασίας για Παν. Πατρών & Θεσσαλίας, 6 Φεβρουαρίου 2022

    Αποτελέσματα εξετάσεων έτους 2023, Παν. Θεσσαλίας, Παν. Κρήτης, Παν. Αθηνών , Παν. Πατρών και ΔΠΘ με 16 επιτυχόντες/ούσες.

Επιτυχόντες/ούσες αλφαβητικά (το πλήρες όνομα λόγω θετικής συγκατάθεσης)

Μαρία Ασημακοπούλου (ΕΚΠΑ)

Μαρία-Θεοδώρα Βυτιάδου (Παν. Κρήτης)
Yianni Stancov (ΕΚΠΑ)
Ermetyi Tsourac (Δ.Π.Θ.)
Ειρήνη Β. (Παν. Κρήτης)
Νικόλαος Δ. (Παν. Πατρών)
Γεώργιος Κ (Δ.Π.Θ.)
Γεωργία Μενεγάκη (Παν. Θεσσαλίας)
Νικόλαος Ξ. (ΕΚΠΑ)
Κωνσταντίνος Π (ΕΚΠΑ)
Αδαμαντία Παπαδοπούλου (ΕΚΠΑ)
Αντώνιος Σταματελόπουλος (Παν. Πατρών)
Μαρία Παπαδάκη (Παν. Κρήτης)
Νεκταρία Παπαθώμαϊτς (Παν. Θεσσαλίας)
Πέτρος Σκουτέλας (ΔΠΘ)
Ζήσης Τ. (Παν. Θεσσαλίας)

Θέματα Κατατακτηρίων Εξετάσεων Ιατρικής έτους 2022

Σύντομα εδώ τα θέματα και ο σχολιασμός ή ενδεικτικές απαντήσεις.. Ανανεώνονται συνεχώς και προστίθενται και άλλα τμήματα.


Γιατί να μας επιλέξετε.....

1η θέση κατάταξης υποψηφίου μας στις εξετάσεις του ΕΚΠΑ, Δεκέμβριος 2021. Συνολικά 4 επιτυχίες με θέσεις από 1 έως 13.
95% των θεμάτων έτους 2022 εξετάσθηκαν στα διαγωνίσματά μας.

8 συνολικά επιτυχίες στα τμήματα της Επικράτειας εξετάσεων Δεκεμβρίου 2021 (12 συνολικά με Αθηνών)

2η θέση κατάταξης υποψηφίου μας στις εξετάσεις Παν. Πατρών 2021. 100% επιτυχία στις εξετάσεις 2021.

περισσότερα εδώ ή παρακολουθήστε το κάτωθι video


Συχνές ερωτήσεις

Πότε ξεκινά το πρόγραμμα?

Τα προγράμματα ξεκινούν 12 Δεκεμβρίου 2022 για το ΕΚΠΑ και το Παν. Κρήτης. Για τα τμήματα Ιατρικής Παν. Πατρών, Θεσσαλίας και ΑΠΘ η έναρξη είναι τον Ιανουάριο του 2023.

Πόσες ώρες διαρκεί το πρόγραμμα προετοιμασίας?

Ανάλογα με το τμήμα, από 325 ώρες (ΑΠΘ) έως 450 ώρες (ΕΚΠΑ). Περισσότερα εδώ

Ποιες είναι οι παροχές του προγράμματος?

Εκτός από την σύγχρονη διδασκαλία (δια ζώσης και online) υποστηρίζουμε ασύγχρονη ψηφιακής τάξης, Παρακολουθήστε το VIDEO παρουσίασης για πλήρη ενημέρωση.

Ποια είναι τα ποσοστά επιτυχίας μας?

Στις εξετάσεις του Δεκ. 2021 είχαμε την 1η θέση κατάταξης στο ΕΚΠΑ και συνολικά 4 επιτυχόντες. Συνολικά 12 επιτυχόντες στα τμήματα της επικράτειας. 

Πως μπορώ να συμμετέχω στο πρόγραμμα προετοιμασίας?

Απλά επικοινωνήστε μαζί μας ή συμπληρώστε την αίτηση και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Που μπορώ να δω δείγματα της προετοιμασίας?

Εξερευνήστε τη σελίδα μας. Υπάρχει υλικό σε μορφή video και κειμένου. Αν παρόλα αυτά επιθυμείτε να δείτε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας 

Είδα το περιεχόμενο της σελίδας, αλλά επιθυμώ περισσότερες πληροφορίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για παρουσίαση στο χώρο μας ή μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ενδιαφέρομαι σοβαρά, αλλά έχω απασχόληση και βεβαρυμμένο ημερήσιο πρόγραμμα. Τι με συμφέρει? 

Μπορούμε να σας προτείνουμε το πρόγραμμα διετούς προετοιμασίας με πολύ σημαντικά αποτελέσματα έως τώρα. 


Οργάνωση & Διεξαγωγή Μαθημάτων

Ώρες και ενάρξεις

# Το διδακτικό προσωπικό είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος ή είναι υποψήφιοι διδάκτορες στο γνωστικό αντικείμενο διδασκαλίας και διδακτικοί ή ερευνητικοί συνεργάτες των Τμημάτων. 

# Οργανωμένα τμήματα προετοιμασίας με σύγχρονη διδασκαλία για ΕΚΠΑ (450 ώρες *), Πανεπιστήμια Πατρών (425 ώρες *), Θεσσαλίας (350 ώρες**), ΑΠΘ (325 ώρες **) και Κρήτης (425 ώρες *). (* 15μηνη προετοιμασία), (** 12μηνη προετοιμασία). Η ύλη για τις εξετάσεις του έτους 2023 ολοκληρώνεται το μήνα Σεπτέμβριο (2023) και τους μήνες Οκτώβρη και Νοέμβρη διεξάγονται επαναληπτικά μαθήματα και εβδομαδιαία διαγωνίσματα προσομοίωσης. Δείτε την παρουσίασή μας εδώ. Εξατομικευμένη προετοιμασία διεξάγεται για το τμήμα Ιατρικής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ). 

#Η προετοιμασία περιλαμβάνει εκτός της σύγχρονης διδασκαλίας, ασύγχρονη ψηφιακή τάξη σημειώσεων, ασκήσεων (φύλλων εργασίας), συγγραμμάτων, μηνιαίων διαγωνισμάτων προόδου και διαγωνισμάτων προσομοίωσης εξετάσεων (μήνες Οκτώβρης και Νοέμβρης με τα επαναληπτικά μαθήματα). Κάθε μήνα διενεργείται ένα επαναληπτικό μάθημα εκτός του εβδομαδιαίου προγράμματος διδασκαλίας. Η ύλη περατώνεται το μήνα Σεπτέμβρη και ακολουθούν επαναληπτικά μαθήματα έως την ημερομηνία των εξετάσεων. Παρέχεται ενισχυτική διδασκαλία επιπλέον των μαθημάτων (χωρίς πρόσθετο κόστος) από τους/τις πρώην υποψήφιους/ες πρωτεύσαντες στις κατατακτήριες εξετάσεις. 

#Τα μαθήματα είναι δια ζώσης και online (σε πραγματικό χρόνο).

#Για τα Πανεπιστήμια Αθηνών, Κρήτης και Πατρών, η προετοιμασία ξεκινά με προπαρασκευαστικά μαθήματα Χημείας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ
#Μπορείτε αν επιλέξετε ένα (1) γνωστικό αντικείμενο, δύο (2) με έκπτωση 10% ή και τα τρία μαζί (3) με έκπτωση 20% στο συνολικό κόστος.
#Ενημερωθείτε για τα προγράμματα e-learning και για τα συνδυαστικά προγράμματα e-learning με διδασκαλία επικοινωνώντας μαζί μας. 

Παρακολουθήστε αποσπάσματα μαθημάτων online και δια ζώσης (το υλικό προβάλετε σε οθόνης υψηλής ανάλυσης εντός αίθουσας)

Σημειώσεις πρώτων μαθημάτων (δείγματα)

Επιθυμείτε περισσότερη ενημέρωση? Υποβάλετε αίτηση ενδιαφέροντος και επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας.


Προγράμματα Διετούς Προετοιμασίας.

Τα προγράμματα αυτά είναι ειδικά διαμορφωμένα για υποψήφιους/ες που προέρχονται από μη συναφείς επιστήμες (ανθρωπιστικές, κοινωνικές, οικονομικές κοκ) ή υποψηφίους/ες με υποχρεώσεις επαγγελματικές, οικογενειακές κλπ. Το επόμενο πρόγραμμα για τις εξετάσεις του έτους 2024 ξεκινά στις 12 Δεκεμβρίου 2022. Για περισσότερε πληροφορίες αναφορικά του προγράμματος επικοινωνήστε μαζί μας.


Για ποιους λόγους να μας επιλέξετε.

1. Για την διδασκαλία από εκπαιδευτικό προσωπικό ειδικότητας για κάθε μάθημα ή ενότητα μαθημάτων. Συνολικά 7 καθηγητές/τριες με PhD, MSc και c. PhD ειδικότητας Βιολογίας, Βιοχημείας, Βιοστατιστικής, Ιατρικής, Φυσιολογίας, Φυσικής & Χημείας διδάσκουν στα προγράμματά μας με δικές τους σημειώσεις παράλληλα με τα προτεινόμενα συγγράμματα. 

2.Για τη συνεχή μελέτη σας με εβδομαδιαία φύλλα εργασίας και την αξιολόγησή σας με μηνιαία διαγωνίσματα.

3. Για τη συμβουλευτική προόδου και αξιολόγηση από τη διεύθυνση σπουδών με βάση τις επιδόσεις στα διαγωνίσματα.

4. Για την ολοκλήρωση της ύλης το μήνα Σεπτέμβρη ώστε να αφοσιωθείτε στις επαναλήψεις τους 2 επόμενους μήνες, και 

5. Για τα 6 διαγωνίσματα προσομοίωσης των εξετάσεων που θα συμμετέχετε τους μήνες Οκτώβρη και Νοέμβρη.


e-Learning

Το πρόγραμμα προετοιμασίας e-Learning για τις Κατατακτήριες Ιατρικής περιλαμβάνει: Αναλυτικές σημειώσεις στις θεματικές που εξετάζει το τμήμα και προτεινόμενα συγγράμματα. Εβδομαδιαία φύλλα εργασιών και ασκήσεων για κατανόηση και εμπέδωση της ύλης. Διαγωνίσματα μηνιαία προόδου και επαναληπτικά προσομοίωσης εξετάσεων. Προαιρετικά μαθήματα για απορίες και ενισχυτική. Ασύγχρονη διδασκαλία μέσω Ψηφιακής τάξης.

Το πρόγραμμα ασύγχρονης εκπαίδευσης e-Learning απευθύνεται:

> Σε φοιτητές/τριες που έχουν ήδη μια γνώση της ύλης και θέλουν να εμβαθύνουν και να επαναλάβουν τις θεματικές που ζητούνται.

> Σε δραστήριους ενήλικες και επαγγελματίες που δεν έχουν χρόνο να παρακολουθήσουν μαθήματα.

> Σε πτυχιούχους συναφών αντικειμένων γνώσης, σε άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό και δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα λόγω διαφοράς ώρας.

Το πρόγραμμα ακολουθεί το δικό σας ρυθμό μάθησης και επεξεργασίας της ύλης, ενώ παράλληλα προσφέρει μια πλήρη και ολοκληρωμένη κάλυψη της ύλης. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα (1) έως και τα τρία (3) μαθήματα. Για κάθε μάθημα επιλέγετε σημειώσεις, εβδομαδιαία φύλλα εργασίας, μηνιαία διαγωνίσματα ή και όποιο συνδυασμό αυτών.


Προπαρασκευαστικά μαθήματα Χημείας

# Στο πλαίσιο της προσαρμογής στο βασικό πρόγραμμα Ιατρικής Χημείας για τις εξετάσεις του έτους 2023, οργανώνουμε και φέτος τρίμηνη προετοιμασία Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου διάρκειας 30 ωρών. Η προετοιμασία ξεκίνησε 24/09/2022. Νέος κύκλος προπαρασκευαστικών μαθημάτων από 12/12/2022 παράλληλα με το βασικό πρόγραμμα. 

# Οι διαλέξεις των προπαρασκευαστικών μαθημάτων δεν έχουν επιπλέον κόστος. 

# Η προετοιμασία αυτή συνίσταται ισχυρά για υποψήφιους/υποψήφιες που αιτούνται ενίσχυση στο γνωστικό αντικείμενο της Χημείας, αλλά και για την επανάληψη στις βασικές έννοιες. 


Εξεταζόμενα μαθήματα για τις κατατακτήριες εξετάσεις Ιατρικών Σχολών

Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας (ΕΚΠΑ).  Ιατρική Χημεία, Βιολογία Ι, ΙΙ & Γενετική, Ιατρική Φυσική.  Αναλυτικά εδώ . Ύλη 2022-2023. Αποτελέσματα


Πανεπιστήμιο ΘεσσαλίαςΒιολογία Ι, ΙΙ, Γενική Μορφολογία, Ιατρική Φυσική.  Ύλη 2022-2023. Αποτελέσματα 


Πανεπιστήμιο Κρήτης.  Βιολογία Ι, ΙΙ, Ιατρική Χημεία, Ιατρική Φυσική. Ύλη 2022-2023. Αποτελέσματα 


Πανεπιστήμιο Πατρών. Βιολογία Ι, Βιοχημεία Ι, Ιατρική Φυσική (Βιοχημεία ΙΙ για πτυχιούχους Οδοντιατρικής). Ύλη 2023-2024. Αποτελέσματα 


Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)Βιολογία, Ιατρική Φυσική, Ιατρική Στατιστική. Για πτυχιούχους Οδοντιατρικής: Φυσιολογία, Ανατομία, Βιοχημεία. Εξεταζόμενα μαθήματα και ύλη 2022-2023. Αποτελέσματα


Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ)Βιολογία, Βιοχημεία, Ιατρική Φυσική. Εξεταζόμενα μαθήματα και ύλη 2023-24. Αποτελέσματα 


Πανεπιστήμιο ΙωαννίνωνΒιολογία, Ιατρική Φυσική, Ιατρική Χημεία. Ύλη 2022-23. Αποτελέσματα


ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα (*υποχρεωτικά πεδία)