Κατατακτήριες Εξετάσεις Ιατρικής

Τα πανεπιστημιακά φροντιστήρια SYNELIXIS προετοιμάζουν τους/τις υποψήφιους/ες για τις κατατακτήριες εξετάσεις Ιατρικών Σχολών. Το εξειδικευμένο καθηγητικό μας προσωπικό σας ενημερώνει για τη συνάφεια των προγραμμάτων και εξεταστέας ύλης  των Ιατρικών Σχολών Αθήνας και Περιφέρειας. Το πρόγραμμα εποπτεύεται υπό τον καθηγητή Δρ. Σωκράτη Σκλάβο (Διπλ. & Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Παν. Κρήτης, μέλος American Society for Neuroscience, International Brain Research Organisation).  

Κατατακτήριες εξετάσεις Ιατρικών Σχολών

Κατατακτήριες Εξετάσεις Έτους 2021

Κατατακτήριες Εξετάσεις Ιατρικών Σχολών 2021
Κατατακτήριες Εξετάσεις Ιατρικών Σχολών 2021

Τα Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια SYNELIXIS οργανώνουν την προετοιμασία για τις εξετάσεις εισαγωγής στις Ιατρικές Σχολές Ελλάδος έτους 2021. 

Τα προπαρασκευαστικά μαθήματα Χημείας διάρκειας 30 ωρών ξεκίνησαν το Σάββατο 12/9 και θα διαρκέσουν έως και 28/11 του 2020. Το πρόγραμμα είναι κάθε Σάββατο 12.00 - 15.00 και τα μαθήματα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις μας και on line μέσω skype. Το βασικό πρόγραμμα ξεκινά Δεκέμβριο και θα υπάρξει σύντομα ανακοίνωση του προγράμματος.

Τα προγράμματά μας εξειδικεύονται στην προετοιμασία κάθε σχολής. Ως εκ τούτου διαμορφώνουμε τμήματα με ξεχωριστά προγράμματα για ΕΚΠΑ, Παν. Κρήτης και Παν. Θεσσαλίας. Καλύπτουμε ατομική προετοιμασία για Δημοκρίτειο, ΑΠΘ, Παν. Ιωαννίνων και Παν. Πατρών.

Παροχές προγράμματος

  • Διδασκαλία 480 - 540 ωρών για ΕΚΠΑ, 320 - 360 ωρών για Παν. Κρήτης & Θεσσαλίας
  • Φύλλο ερωτήσεων-απαντήσεων αξιολόγησης για κάθε μάθημα (σύνολο 3 εβδομαδιαία φύλλα).
  • Σημειώσεις διδασκόντων.
  • Πλήρες ψηφιακό υλικό.
  • Πρόσβαση στην η-τάξη (ηλεκτρονική τάξη). 
  • Μηνιαίο διαγώνισμα.
  • Τριμηνιαίο επαναληπτικό διαγώνισμα.
  • Διαγωνίσματα προσομοίωσης εξετάσεων.
  • Επιλογή παρακολούθησης μαθημάτων δια ζώσης ή on line.

Κατατακτήριες Εξετάσεις Έτους 2020

Πρόγραμμα & Ανακοινώσεις

Έναρξη νέου τμήματος για τις Κατατακτήριες Εξετάσεις Ιατρικής Θεσσαλίας (Λάρισα) την Δευτέρα 10/2. 

Έναρξη νέου  τμήματος Κατατακτήριες Εξετάσεις Ιατρικής Αθηνών (ΕΚΠΑ) και Πατρών την Δευτέρα 10/2

Συμμετοχή στο πρόγραμμα

 Βιολογία I, II - Γενετική 3 ώρες, Ιατρική Χημεία 3 ώρες, Ιατρική Φυσική, Μορφολογία & Βιοχημεία 2 ώρες. Τα τμήματα 1 & 2 είναι παράλληλα. Οι συμμετέχοντες επιλέγουν το τμήμα που τους εξυπηρετεί κάθε εβδομάδα. Οι υποψήφιοί μας συμμετέχουν (χωρίς επιπλέον κόστος) στο μάθημα Ιατρικής Στατιστικής (2 ώρες/ εβδομάδα, αναμένεται το πρόγραμμα μαθημάτων).  Ειδικό τμήμα προετοιμασίας για την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  κάθε Σάββατο  και ώρες 09.30 - 16.30.

Πρόγραμμα Ιατρικής Στατιστικής (ΑΠΘ)

Πρόγραμμα Πέμπτη 21.00 - 23.00 μέσω πλατφόρμας zoom. Έναρξη 16/7/2020. Συνδεθείτε εδώ

Νέο τμήμα για Ιατρική Θεσσαλίας (Λάρισα)

Έναρξη 10/2/2020. Πληροφορίες προγράμματος εδώ.

Νέο τμήμα για ΕΚΠΑ 

Έναρξη 10/2/2020. Πληροφορίες προγράμματος εδώ.

Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Προετοιμασίας από 1/6/2020

Εντατικό πρόγραμμα ατομικής προετοιμασίας για τις εξετάσεις Δεκεμβρίου 2020 εφαρμόζεται από 1η Ιουνίου 2020 . 

Διεξαγωγή μαθημάτων.

Η διδακτική ώρα είναι καθαρά 60 λεπτών. Μαθήματα διενεργούνται αδιαλείπτως όλο το χρόνο εκτός της Μ. Εβδομάδας και 2 εβδομάδων το μήνα Αύγουστο. H ύλη καλύπτεται μέχρι τέλος Οκτώβρη, και ακολουθούν επαναληπτικά μαθήματα και 2  διαγωνίσματα. Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα προετοιμασίας απαιτείται από τους υποψήφιους/υποψήφιες η παρακολούθηση τουλάχιστον του 95% των διδακτικών ωρών και η συμμετοχή σε τουλάχιστον 7 μηνιαία διαγωνίσματα, σε όλα τα τριμηνιαία και τα δύο γενικά επαναληπτικά το μήνα Νοέμβρη. Για κάθε υποψήφιο/α τηρείται καρτέλα παρακολούθησης προόδου στα διαγωνίσματα.

Μηνιαία διαγωνίσματα προόδου: Διάρκεια 90' (30' για κάθε μάθημα). Εξέταση της διδαχθείσας ύλης του μήνα. Ημερομηνίες: 4-5/1, 1-2/2, 4-5/4, 2-3/5, 5-6/7, 1-2/8, 4/10, 31/10-1/11.

Τριμηνιαία διαγωνίσματα προόδου & Επαναληπτικά: Διάρκεια 120'/μάθημα. Εξέταση της διδαχθείσας ύλης από την έναρξη. Ημερομηνίες: 29/2-1/3, 6-7/6, 5-6/9.  Επαναληπτικά: 14-15/11 & 28-29/11. 

Στο πρόγραμμα αυτό μπορούν να συμμετέχουν υποψήφιοι και άλλων σχολών εφόσον η ύλη του ΕΚΠΑ υπερκαλύπτει την αντίστοιχη των άλλων σχολών. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με την έκταση της ύλης, για παράδειγμα είναι μειωμένο για τις εξετάσεις του Παν. Κρήτης εφόσον δεν εξετάζεται η Γενετική.
SYNELIXIS πιστοποίηση

Για τη διασφάλιση της εγγύησης επιτυχίας απαιτείται η επιτυχής συμμετοχή σε όλα τα διαγωνίσματα και η παρακολούθηση τουλάχιστον του 95% των ωρών διδασκαλίας. Για κάθε υποψήφιο/α τηρείται ατομική καρτέλα παρακολούθησης προόδου και γίνεται μηνιαία ενημέρωση και ατομική αξιολόγηση από τον/την αρμόδιο/α Ακαδημαϊκό Σύμβουλο. Η τήρηση των παραπάνω από τους/τις υποψήφιους/ες συνοδεύεται με χορήγηση πιστοποιητικού για ελεύθερη συμμετοχή στα προγράμματά μας στην επόμενο έτος επανεξέτασης.


Παρακολούθηση μαθημάτων μέσω εφαρμογής SKYPE.

online μαθήματα
online μαθήματα

Παρέχεται η δυνατότητα ατομικών μαθημάτων online μέσω εφαρμογής SKYPE. Για την συμμετοχή σε αυτά ο/η υποψήφιος/α πρέπει να έχει διασφαλίσει τη δυνατότητα ποιοτικής σύνδεσης αυτής μέσω του παρόχου του υπηρεσιών διαδικτύου. Για τη δυνατότητα της παροχής αυτής από εμάς παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξεταζόμενα μαθήματα για τις κατατακτήριες εξετάσεις Ιατρικών Σχολών

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα