Πρότυπα Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια

Κατατακτήριες Εξετάσεις Ψυχολογίας

Παρουσίαση προγραμμάτων σύγχρονης & ασύγχρονης μάθησης Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 11.00-12.30

Έναρξη προετοιμασίας Ιανουάριο για το Πανεπιστήμιο Κρήτης & Φεβρουάριο/Μάρτιο για το ΠΑΝΤΕΙΟ /ΕΚΠΑ.

Το πρόγραμμα e-Learning ξεκινά Ιανουάριο. Πληροφορίες και παρουσίαση αναλυτική εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας για την παρουσίαση του προγράμματος στο χώρος μας ή με τηλεδιάσκεψη. Σας ενημερώνουμε για τις διαφορές μαθημάτων εξέτασης ανά ΑΕΙ και βελτιστοποιούμε την επιλογή σας αυξάνοντας σημαντικά την πιθανότητα επιτυχίας σας. Παρακολουθήστε το video για τα προγράμματα e-learning και τα video μαθημάτων μας στην οργάνωση προετοιμασίας εδώ.


Παρουσίαση προγραμμάτων σύγχρονης διδασκαλίας και e-Learning, Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη κατόπιν δήλωσης συμμετοχής. 

11.00 - 11.30 Παρουσίαση δια ζώσης

11.30 - 12.30 Παρουσίαση εξ' αποστάσεως.

Δήλωση συμμετοχής


Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι η δια ζώσης διδασκαλίας

Συμμετοχή στη διδασκαλία στις εγκαταστάσεις μας. Πληροφορίες για το χώρο μας και τις αίθουσές μας θα δείτε εδώ. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή λόγω προσωπικού ή άλλου ζητήματος να μεταβείτε στην online διδασκαλία είτε μόνιμα είτε προσωρινά.

Τι είναι η online διδασκαλία

Συμμετέχετε εξ' αποστάσεως σε πραγματικό χρόνο στη διδασκαλία με την εφαρμογή zoom. Η είσοδος στο μάθημα γίνεται πολύ απλά μέσω εγκατεστημένης σύνδεσης στην ηλεκτρονική σας τάξη (πληροφορίες εδώ) Δεν είναι δεσμευτική η συμμετοχή αυτού του τύπου, εφόσον μπορείτε να μεταβείτε είτε μόνιμα είτε προσωρινά στην δια ζώσης διδασκαλία.

Τι είναι η ασύγχρονη e-Learning διδασκαλία

Πληροφορίες αναλυτικά εδώ.

Τι παροχές υπάρχουν πέρα από τη διδασκαλία.

Αναλυτικά εδώ

Τι εγγυήσεις για την επάρκεια διδακτικού προσωπικού υπάρχουν

Επισκεφθείτε το χώρο μας και ενημερωθείτε για τις πιστοποιήσεις από οργανισμούς εντός (Πανεπιστήμιο Κρήτης) και εκτός Ελλάδος (International Brain Research, Society for Neuroscience). Επισκεφθείτε την αξιολόγηση των ερευνών μας και δημοσιεύσεων από διεθνή έγκριτα διεθνή περιοδικά. Διδάσκουν ειδικότητες Ψυχολογίας, Νευροεπιστημών, Μαθηματικών & Βιολογίας 

Θέματα Κατατακτηρίων Εξετάσεων Ψυχολογίας έτους 2022.

θέματα και ο σχολιασμός ή ενδεικτικές απαντήσεις.

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΚΠΑ)


# 95% ταύτιση θεμάτων 2022 με τα διαγωνίσματά μας!
# Η υποψήφιά μας στις εξετάσεις Πανεπιστημίου Κρήτης, Δεκέμβριος 2021 Μοναδική Επιτυχούσα! 
# 1η θέση υποψήφιάς μας στις εξετάσεις ΠΑΝΤΕΙΟΥ Πανεπιστημίου έτους 2021 (Μάιος). 

# 4 επιτυχούσες στις εξετάσεις του Πανεπιστημίου Αθήνας (ΕΚΠΑ) έτους 2021 (Δεκέμβριος 2021)


Ημερολόγιο Ψυχολογίας
Ημερολόγιο Ψυχολογίας

Ημερολόγιο (ανανεώνεται συνεχώς)

> 9 Ιανουαρίου 2023. Έναρξη προγραμμάτων e-Learning (παρουσίαση προγράμματος). Έναρξη διδασκαλίας για το Παν. Κρήτης

> 28 Ιανουαρίου 2023. Παρουσίαση προγράμματος σύγχρονης και ασύγχρονης (e-Learning) διδασκαλίας 11.00 - 13.00.

> Φεβρουάριος - Μάρτιος 2023. Έναρξη προγραμμάτων σύγχρονης διδασκαλίας.Οργάνωση

Η προετοιμασία διενεργείται με μαθήματα online (zoom) και δια ζώσης. Παράλληλα με τη σύγχρονη διδασκαλία η ασύγχρονη με πρότυπη ψηφιακή τάξη σημειώσεων, συγγραμμάτων, φύλλων εργασίας και γενικού εκπαιδευτικού υλικού προς τη βέλτιστη κατεύθυνση της αφομοίωσης της γνώσης. Διεξάγονται μηνιαία διαγωνίσματα προόδου και εβδομαδιαία προσομοίωσης των εξετάσεων (μήνες Οκτώβριος και Νοέμβριος). 

Αποσπάσματα μαθημάτων σε video μπορείτε να δείτε παρακάτω

Κοινωνική Ψυχολογία - Κλινική Ψυχολογία - Μεθοδολογία Έρευνας - Βιολογικές Βάσεις Συμπεριφοράς - Εισαγωγή στην Ψυχολογία, Αναπτυξιακή Ψυχολογία

Μπορείτε να συμμετέχετε σε ένα (1), δύο (2) ή και στα τρία (3) μαθήματα. Για συμμετοχή σε 2 ή 3 μαθήματα παρέχουμε έκπτωση 10% ή 20% αντίστοιχα στο συνολικό κόστος. 

Ειδικά ομοιογενή τμήματα για απόφοιτες/ους ΙΕΚ (ΦΕΚ-21/04/2022) 

30% έκπτωση για συμμετοχή στα πρωινά (αποκλειστικά διαδικτυακά) τμήματα προετοιμασίας. Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης. 10% επιπλέον έκπτωση σε ανέργους. 

Ευέλικτα και οικονομικά προγράμματα e-learning: περιλαμβάνουν την ασύγχρονη διδασκαλία και ατομικά μαθήματα κατόπιν επιθυμίας της/του υποψήφιας/ου. Περισσότερα για το πρόγραμμα αυτό εδώ.  


Ημερομηνίες εξετάσεων & Εξεταστέας Ύλης έτους 2022

Εισαγωγή στην Ψυχολογία, Ιστορία Ψυχολογίας, Συμβουλευτική Ψυχολογία.
Υποβολή αιτήσεων: 1-15 Νοεμβρίου, Ύλη και εξεταζόμενα μαθήματα 2022 

Πρόγραμμα Εξετάσεων


Κοινωνική Ψυχολογία, Κλινική Ψυχολογία, Μεθοδολογία Έρευνας για την Ψυχολογία. 

Υποβολή αιτήσεων: 1-15 Νοεμβρίου, Ύλη και εξεταζόμενα μαθήματα 2022 

Πρόγραμμα Εξετάσεων


Εισαγωγή στην Ψυχολογία, Βιολογικές Βάσεις Συμπεριφοράς, Στοιχεία Μεθοδολογίας & Στατιστικής στις κοινωνικές επιστήμες.

Πρόγραμμα Εξετάσεων 
Υποβολή αιτήσεων: 1-15 Νοεμβρίου, Ύλη και εξεταζόμενα μαθήματα 2022


Αναπτυξιακή Ψυχολογία, Μεθοδολογία Έρευνας, Κοινωνική Ψυχολογία

Υποβολή αιτήσεων 1-15 Νοεμβρίου. Ύλη και εξεταζόμενα μαθήματα 2022 , Πρόγραμμα εξετάσεων έτους 2022


Μεθοδολογία Έρευνας, Κοινωνική Ψυχολογία, Αναπτυξιακή Ψυχολογία, 

Υποβολή αιτήσεων 1-15 Νοεμβρίου, Ύλη και εξεταζόμενα μαθήματα 2022

Πρόγραμμα εξετάσεων έτους 2022


Προετοιμασθείτε μαζί μας για τους κάτωθι λόγους:

1. Υπερέχουμε σε διδακτικό προσωπικό από ειδικότητες Ψυχολογίας, Νευροεπιστήμες, Μαθηματικών & Βιολογίας. Kαθηγητές/τριες (όλοι/ες κάτοχοι MSc ή PhD). Κάθε γνωστικό αντικείμενο υποστηρίζεται από τουλάχιστον δύο (2) ειδικότητες.

2. Υπερέχουμε σε οργάνωση με σταθερά προγράμματα διδασκαλίας και διαθέσιμη ψηφιακή τάξη όλο το 24ωρο ώστε να έχετε πρόσβαση στις σημειώσεις σας και στο υλικό σας συνεχώς. Η ύλη καλύπτεται πλήρως μέχρι το μήνα Σεπτέμβρη, ενώ τους μήνες Οκτώβρη και Νοέμβρη διεξάγονται επαναληπτικά μαθήματα και διαγωνίσματα προσομοίωσης εξετάσεων.

3. Τα μαθήματα διεξάγονται δια ζώσης ή online σε πραγματικό χρόνο ώστε να τα παρακολουθείτε από όπου και αν βρίσκεστε. Η online παρακολούθηση υποστηρίζεται από την εφαρμογή zoom και οι διαδραστικοί πίνακες παρέχονται σε συνεργασία με την WACOM SciTech.

4. Για κάθε διεξαγωγή μαθήματος, κοινοποιούμε στην ψηφιακή τάξη σημειώσεις καθηγητών/τριών, κεφάλαια από προτεινόμενα βιβλία & φύλλο εργασίας-προτεινόμενων & προηγούμενων θεμάτων.

5. Οργανώνουμε κάθε μήνα διαγώνισμα 60' ώστε να παρακολουθούμε την πρόοδό σας και να σας βελτιώνουμε συνεχώς. Επιπρόσθετα, διενεργούνται διαγωνίσματα προσομοίωσης εξετάσεων τους μήνες Οκτώβρη και Νοέμβρη.

6. Είμαστε Πανελλαδικά το μόνο Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο με ειδικότητα στις Νευροεπιστήμες και ενεργή συμμετοχή σε διεθνείς οργανισμούς και έγκριτες έρευνες σε συνεργασία με Τμήματα Ιατρικής & Ψυχολογίας Α.Ε.Ι της ημεδαπής και της αλλοδαπής.


Ψηφιακό Υλικό

Στα πλαίσια της ασύγχρονης διδασκαλίας οργανώσαμε την ψηφιακή τάξη σημειώσεων, ηχογραφημένων διαλέξεων, φύλλων εργασίας, quiz, διαγωνισμάτων και συγγραμμάτων. Στην ψηφιακή τάξη αποκτάτε πρόσβαση αμέσως μετά την εγγραφή σας. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε δείγμα ψηφιακού υλικού σημειώσεων από μαθήματα μας. 


Χρήση διαδραστικού πίνακα για την διδασκαλία βιολογικών μηχανισμών στην Ψυχολογία

Παρουσίαση 5λεπτου αποσπάσματος αναφορικά της μετάδοσης σήματος μεταξύ των κυττάρων (ύλη στην Εισαγωγή στην Ψυχολογία)


Πρόγραμμα e-Learning

95% ταύτιση των θεμάτων στα τμήματα της επικράτειας εξετάσεων 2022 με τα θέματα διαγωνισμάτων μας! 

95% αποδοτικότητα στα θέματα των εξετάσεων

Παρουσίαση προγράμματος

Γιατί να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προετοιμασίας e-Learning του οργανισμoύ SYNELIXIS για τις Κατατακτήριες Ψυχολογίας: Επειδή περιλαμβάνει:

# ηχογραφημένες διαλέξεις 
# σημειώσεις ανά διάλεξη εκτός των συγγραμμάτων
# φύλλα εργασίας (quiz, θέματα ανάπτυξης) ανά διάλεξη 
# διαγωνίσματα προόδου
# προτεινόμενα συγγράμματα
# διαφορετικά προγράμματα για κάθε ΑΕΙ.
# προαιρετικά ατομικά μαθήματα για απορίες και ενισχυτική στις επιθυμητές ενότητες/γνωστικά αντικείμενα
# οικονομικά προγράμματα με διασφάλιση ποιότητας
Επικοινωνήστε μαζί μας ή υποβάλλετε αίτηση ενδιαφέροντος για οτιδήποτε των παραπάνω θα επιθυμούσατε περαιτέρω ενημέρωση.

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα ασύγχρονης εκπαίδευσης e- Learning που σας προετοιμάζει για τις κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα Ψυχολογίας .

# σε φοιτητές/τριες που έχουν ήδη μια γνώση της ύλης και θέλουν να εμβαθύνουν και να επαναλάβουν τις θεματικές που ζητούνται,
# σε δραστήριους ενήλικες και επαγγελματίες που δεν έχουν χρόνο να παρακολουθήσουν μαθήματα,
# σε πτυχιούχους συναφών αντικειμένων γνώσης,
# σε άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό και δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα λόγω διαφοράς ώρας,
# το πρόγραμμα ακολουθεί το δικό σας ρυθμό μάθησης και επεξεργασίας της ύλης, ενώ παράλληλα προσφέρει μια πλήρη και ολοκληρωμένη κάλυψη της ύλης.
Μπορείτε να επιλέξετε σημειώσεις, εβδομαδιαία φύλλα αξιολόγησης, μηνιαία διαγωνίσματα & προσομοίωσης και κάθε συνδυασμό αυτών.

Τα προγράμματά μας είναι προσβάσιμα σε άτομα με οπτική αναπηρία και προβλέπεται παροχή υποστήριξης σε κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αφορά ΑΜΕΑ. 

2020-2021

Αποτελέσματα εξετάσεων 2021. Σημαντική επιτυχία 1ης και μοναδικής θέσης επιτυχούσας από το φροντιστήριο μας στις Κατατακτήριες Εξετάσεις του Παν. Κρήτης (Ρέθυμνο). Επίσης, 4 επιτυχούσες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) με 3η θέση καλύτερης κατάταξης.

Αποτελέσματα εξετάσεων εξ αναβολής έτους 2020. Συγχαρητήρια στους/στις υποψηφίους/ές μας που εισήχθησαν στα τμήματα Ψυχολογίας ΠΑΝΤΕΙΟΥ, ΕΚΠΑ, ΑΠΘ & Πανεπιστημίου Κρήτης (1η καλύτερη σειρά κατάταξης ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο, 2η καλύτερη σειρά κατάταξης Παν. Κρήτης, 3η καλύτερη σειρά κατάταξης ΕΚΠΑ και ΑΠΘ) στις εξετάσεις Μάιου 2021 (εξ' αναβολής έτους 2020).  


Κοινωνική Ευθύνη

Κοινωνική Ευθύνη - SYNELIXIS
Κοινωνική Ευθύνη - SYNELIXIS

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες παρέχουμε ειδικά προγράμματα στήριξης ΑΜΕΑ, για ανέργους και άνεργες αλλά και για εργαζόμενους χαμηλού εισοδήματοςΤο πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης χρηματοδοτείται από τους ερευνητικούς πόρους της ομάδας έρευνας Research.Synelixis.Lab που συμμετέχει σε διεθνείς μελέτες στον τομέα Ιατρικής & Νευροεπιστημών υπό τη συμβολή του καθηγητή και διευθυντή σπουδών Σωκράτη Σκλάβου. Περισσότερα εδώ.


Ενημερωθείτε άμεσα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα