Φροντιστηριακή Διδασκαλία Πανεπιστημιακών Μαθημάτων

Με συνέπεια και συνεχή υποστήριξη της ποιοτικής διδασκαλίας για 25 έτη και συνεχίζουμε........

Έναρξη προετοιμασίας για την εξεταστική Ιανουαρίου Δευτέρα 16 ΟκτωβρίουΟμαδική ή ατομική υποστήριξη προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων.

Αίθουσα Ηράκλειτος
Αίθουσα Ηράκλειτος

>Ολιγομελή ομαδικά τμήματα φροντιστηριακής διδασκαλίας προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων ΑΕΙ, ΑΤΕΙ. Τα τμήματα είναι αυστηρά ομοιογενή. 

> Εξατομικευμένη υποστήριξη προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων εφόσον δεν είναι εφικτή η συμμετοχή σε τμήμα. 
> Διαθέτουμε σύγχρονα εποπτικά μέσα διδασκαλίας, τράπεζα θεμάτων, θέματα εξετάσεων, σημειώσεις για την πλειοψηφία των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων. Η διδασκαλία διεξάγεται στις εγκαταστάσεις μας δια ζώσης ή online με εφαρμογές zoom  και skype. Πως διδάσκουμε, παρουσίαση εδώ.
> Το καθηγητικό μας προσωπικό διαθέτει τους κατάλληλους τίτλους σπουδών και διδακτική επάρκεια και υπόκειται σε συστηματική αξιολόγηση με βάση τα αποτελέσματα επιτυχίας τα οποία διατηρούμε σε υψηλά ποσοστά.
> Παρέχουμε συμβουλευτική στο μαθητολόγιο μας σχετικά με μεταπτυχιακές ή διδακτορικές σπουδές ή αναλύουμε την τάση της αγοράς εργασίας.


Επιθυμείτε τη λύση, διόρθωση ασκήσεων ή αξιολόγηση θεμάτων?

Αν οι ασκήσεις σας ή τα θέματα προς επίλυση ανήκουν σε ένα από τα παραπάνω γνωστικά αντικείμενα σας εξυπηρετούμε άμεσα. Συμπληρώστε την αίτηση παρακάτω.

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ online ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ


online μαθήματα
online μαθήματα

Online μαθήματα. Στα πλαίσια της υποστήριξης online μαθημάτων αναπτύξαμε ισχυρές υποδομές για το βέλτιστο αποτέλεσμα της. Για την online σύνδεση συνδέεστε μέσω της ηλεκτρονικής τάξης με τον κωδικό του μαθήματος. Ακολούθως και κατά την είσοδό σας συνδέεστε στο μάθημα την προγραμματισμένη ώρα ή έχετε πρόσβαση στο ψηφιακό υλικό σημειώσεων του μαθήματος. Παρακολουθήστε το demo μέρους διάλεξης εδώ.

Έχετε πρόβλημα με τη σύνδεσή σας? Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Συμπληρώστε τη φόρμα για το μάθημα που σας ενδιαφέρει και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.